자유게시판

طرز تهیه ترشه آبه خوشمزه و مخصوص به روش سنتی گیلانی راهنما!

페이지 정보

작성자 Mai 댓글 0건 조회 507회 작성일 23-09-16 17:05

본문


یكی دیگر از انواع خوشمزه این غذا، بهصورت لقمههای كباب با سبزیجات به سر میز آورده میشود. دقت كنید كه سیخ چوبی باید در مركز برگرها باشد تا یك كباب تركی یكدست داشته باشید.نصف پیاز باقیمانده را روی لایه آخر كه پنیر ورقهای است قرار دهید و سیخ را از وسط آن رد كنید. با طرز تهیه املت بدون پیاز با تره کوهی همراه ما باشید. کوکوی تره شما آماده است. نکته مهم درباره سبزی کوکو: سبزی کوکو به خودتون بستگی داره که داخلش چه سبزی هایی باشه و نسبت سبزی ها چقدر باشه، معمولا داخل سبزی کوکو: تره، اسفناج، جعفری، شوید، شنبلیله و گشنیز میریزن، البته مقدار تره در سبزی کوکو و قورمه سبزی همیشه 2 برابره بقیه سبزی هاس، شما با توجه به ذائقتون هر سبزی دوست دارید میتونید به کوکو بزنید، اما حواستون باشه اضافه کردنِ گشنیز، شنبلیله و شویدِ خیلی زیاد باعث سیاهی و تلخی کوکو میشه.


خورش اناربیج یا «سنگه خورش» یكی از غذاهای محلی و سنتی استان گیلان است كه با مغز گردوی سابیده شده، سبزی (تره، جعفری، گشنیز، نعنا، خلواش و چوچاق)، گوشت چرخ كرده گوساله قلقلی، اردك، مرغابی، بوقلمون یا مرغ، پیاز، رب انار ترش یا آب انار یا آب غوره، زردچوبه و نمك و فلفل درست میشود. ظاهر این خورش به فسنجان شبیه است و به صورت غلیظ و كم آب سرو میشود. مثلا برای غذا های مجلسی مثل خورش قیمه، سیب زمینی ها باید به صورت باریک خرد و سرخ شوند. پس از سرخ شدن، بادمجانها را روی دستمال مخصوص آشپزخانه یا كاغذ روغنی بچینید تا روغن اضافه آنها كشیده شود. در نهایت پس از سرد شدن می توانید نان را داخل نایلون قرار داده و به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید. گوشت چرخکرده معمولا با فلفل دلمهای، پیاز، بادمجان، کالباس، پنیر پیتزا، قارچ، انواع سبزیجات و دیگر مواد ترکیب میشود و غذاهای درست شده با آن را میتوان هم با نان و هم با برنج سرو کرد.


پس از بخار کردن برنج، شعله را کم کنید، دمکنی بگذارید و اجازه دهید تا قارچ پلو برای ۳۰ دقیقه دم بکشد.قارچ پلو را در دیس بکشید و سرو کنید. پس از پخت عدس، برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و به عدس اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج نیز کاملا بپزد و له شود و بعد از روی شعله قابلمه را بر می داریم و کنار می گذاریم. ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد و نرم شود. برای دو دقیقه هم گریل را روشن كنید تا روی پای لبنانی برشتهتر شود. مرحله اول:گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را در یک کاسه ناسب بریزید و خوب با دست ورز دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. کتلت با انواع گوشت از جمله گوشت چرخ کرده، سیبزمینی، پیاز، تخممرغ، نمک، فلفل و زردچوبه درست میشود و معمولا آن را بدون برنج، همراه با نان بهصورت سرد یا گرم سرو میکنند. بورك با بافتی برشته اما نرم، دلچسب و در عین حال پر از ادویه، یك غذای سیركننده و مقوی است كه یمتوان به عنوان پیش غذا در مهمانیهای مجلسی سرو كرد. معمولا انواع سوپ ساده و رستورانی به عنوان پیش غذا استفاده می شند.


هر چند خیلی ها سوپ را به عنوان یک غذا قبول ندارند و آن را در دسته پسش غذاها جای می دهند. سوپ کلم بروکلی یکی از آن هاست که خواص فراوانی هم در پیشگیری از ویروس هایی مثل آنفولانزا دارد. برای اینکه کوکو مغز پخت بشه اولا کوکو نباید خیلی کلفت باشه بعد هم دربِ تابه رو بذارید تا کاملا با حرارت کم مغز پخت بشه بعد در چند دقیقه آخر دربِ تابه رو بردارید و پشت و روشون کنید تا سرخ بشن، البته اگر توی تابه رژیمی درست کنید بیشتر مغز پخت میشه. 4. قطر کوکو نباید زیاد باشه به اندازه یک بند انگشت باشه کافیه، تابه رو بذارید روی حرارت و صبر کنید تا قسمت پایین کوکو سرخ بشه بعد کوکو رو یا با کفگیر به طور درسته برگردونید یا به شکل پیتزا برش بزنید و هر تکه رو جداگانه برگردونید. سیب زمینیها را جداگانه در یک تابه دیگر سرخ کنید و در آخر به مواد داخل جامبو اضافه کنید. در ادامه سس را درون ظرف مورد نظر ریخته، سپس کوفته های سرخ شده را به صورت مرتب روی سس می چینیم.


ویتامین B نان تست کم است و اگر به صورت مداوم از آن استفاده می شود باید مراقب تامین این ویتامین در بدن خود باشید، بنابراین میتوانید بجای آرد سفید از آرد روگن استفاده کنید، نان روگن به جهت دارا بودن آرد چاودار منبع خوبی از مواد معدنی خصوصاً منیزیم و ویتامینهای گروه B ( از جمله اسید فولیک ویتامین B9،تیامین ویتامین B1 و نیاسین ویتامین B3) ، ویتامین K ، ویتامین و آنتی اکسیدان های بسیار می باشد. 2. حالا سبزی و سیر خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب بشن غلظت مایه کوکو نه زیاد شل باشه نه خیلی سفت، اگر شل بود و سبزی اضافی نداشتین میتونین 1 قاشق آرد سفید اضافه کنید اما اگر سفت بود یه تخم مرغ دیگه اضافه کنید. برای تهیه موساكا، یك سس متشكل از گوشت چرخ كرده و گوجهفرنگی با بادمجان بهجای ورقههای پاستا بهصورت لایهای چیده میشوند و روی آن، یك سس سفید یا «بشامل» (béchamel) میریزند كه طعمی فوقالعاده به این غذا اعطا میكند. طعم آبدار گوشت چرخ كرده همراه با سس لذیذ گوجهفرنگی، بادمجانهای شیرین و سس خامهای بشامل، غذایی بینهایت لذیذ را خلق میكنند كه مقاومت در برابر آن، واقعا مشكل است.


این غذا بسیار مقوی است و البته زمان زیادی هم برای پخت نیاز ندارد، فقط کافی است کمی خلاقیت به خرج دهید تا به این غذای نونی با سیب زمین طعمی لذیذ ببخشید. سپس گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه خود را در تابه بریزید و آنها را روی شعله متوسط تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر کند و هیچ گلولهای در آن نماند.پس از تغییر رنگ گوشت، کالباس خرد شده، پیاز رنده شده و فلفل دلمهای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید برای ۴ تا ۵ دقیقه آنها را با هم تفت دهید. مواد را خوب هم بزنید تا هیچ گلولهای از گوشت چرخ کرده باقی نماند.سیر، فلفل قرمز، زیره سبز و نمک را در تابه بریزید و خوب هم بزنید. پونه كوهی، زعفران، فلفل دلمهایهای رنگی و جعفری خرد شده نیز از موادی هستند كه میتوان به مواد میانی بقچهها افزود. سپس آن را به مواد گوشتی اضافه كنید و هم بزنید.


با این مقداری که توی مواد اولیه به ازای هر نفر گفتیم شما راحت میتونید برای 2 نفر، برای 10 نفر، برای 20 نفر، برای 50 نفر، برای 100 نفر و هر تعداد نفراتی که میخواین کوکو سبزی ساده و مجلسی تهیه کنید، کلا اینو بدونید که بجز سبزی و تخم مرغ بقیه مواد رو میتونید کم و زیاد یا حذف کنید، نسبت تخم مرغ و سبزی هم باید طوری باشه که مایه کوکو غلظتش طوری باشه که نه سبزی ها توی تخم مرغ شناور باشن و نه اینکه کلا توی مایه کوکو فقط سبزی دیده بشه، یکبار توی مقدار کم درست کنید تا عیار دستتون بیاد. به طور مثال در كشور فرانسه این رولت را با مخلوطی از گوشت و فیله مرغ میپزند و در كشور تركیه، بادمجان نیز از مواد اولیه این رولت است. این غذا به روش های مختلفی طبخ داده می شود یک نمونه از آن از مواد اولیه ی زیر تشکیل شده است. به این شکل نیازی نخواهد بود که برای ورز دادن مواد زحمت کشیده و آن ها را یک به یک فرم داده و داخل تابه روغن منتظر سرخ شدن آنها باشید.


سیب زمینیهای خرد شده را در روغن به صورت جداگانه سرخ كنید. 3. البته بهتره تخم مرغ اضافه رو هم جداگانه کمی بزنید بعد به مایه کوکو اضافه کنید، بعد داخل یه تابه مقداری روغن بریزید و بذارید با حرارت کم کاملا داغ بشه بعد مایه کوکو رو بریزید داخل تابه و کاملا سطحش رو صاف کنید و درب تابه رو بذارید. آرد و بیکینگ پودر را نیز در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و سپس در کاسه پوره سیب زمینی بریزید. برای دورچین هم سیب زمینی سرخ شده یا تنوری، پیاز و گوجه گیلاسی و سبزی خوردن استفاده می کنیم کوفته ترکی خوشمزه ما آماده سرو است از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید. در ادامه کوکو ماست زعفران سرخ شده را از وسط نصف می کنیم و داخل بشقاب قرار می دهیم و با سس مورد نظر و نان نوش جان کنید. در ادامه ۱ پیمانه آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا لوبیا سبز به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه بپزد.


۱٫۵ پیمانه پنیر پیتزا. مرحله چهارم: در این مرحله از طرز تهیه پیتزا سبزیجات، سبزیجات را روی خمیر چیده و روی آنها پنیر پیتزا پخش کنید. در ادامه مواد مرغی را درون ساندویچ می ریزیم. سپس به مواد اضافه می کنیم و زعفران را نیز به مواد می افزاییم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شود. برای تهیه پیتزای اسفناج و قارچ مجلسی ابتدا اسفناج را به خوبی می شوییم، سپس به صورت متوسط خرد می کنیم. آمادهسازی بادمجان: بادمجانها را خوب بشویید؛ سپس با استفاده از یك چاقوی تیز، آنها به صورت نوارهای باریك با قطر حدود ۴ میلیمتر برش بزنید. سرو بقچه بادمجان: بقچههای بادمجان را در ظرف مورد نظر خود بچینید؛ سپس كمی از سس مخصوص خود را روی آنها بریزید. کوکوی ماست را علاوه بر اینکه می توانیم به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار سرو کنیم، می توانیم از آن به عنوان یک پیش غذای مجلسی و اشتها آور نیز استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش انیمه مدرسه آشپزی نخبگان قسمت 3 در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید.


۲۰ دقیقه دیگر زمان می دهیم تا طرف دیگر هم بپزد ده دقیقه آخر پخت گوجه گیلاسی و فلفل سبز را هم مابین کوفته ها قرار می دهیم بعد از پخت خارج کرده و در ظرف سرو می چینیم. البته اگر عجله داشته باشیم و زمان کافس نداشته باشیم می توانیم گوشت مرغ را به مدت یک تا دو ساعت استراحت دهیم تا طعم دار شود. بعد از این مدت که حجم خمیر دو برابر شد دوباره ورز می دهیم تا هوای اضافی از خمیر گرفته شود سپس به 32 گلوله مساوی تقسیم می شود و حالا خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده قرار می دهیم. برای ترش تر شدن می توانید یکی دو روز ماست را خارج از یخچال نگهداری کنید. برای خوشمزه تر شدن کوکو در اواخر پخت کمی کره داخل کوکو بریزید. حالا یک تابه روی اجاق قرار بدید و روغن رو داخل ظرف ریخته با خوب داغ شود و سپس مخلوط آماده شده را از یخچال خارج کنید و در اندازه های دلخواه داخل روغن بندازید تا سرخ بشه، حتما به نحوی باشه که ضخامت کباب های شما بیشتر از 2 سانتی متر نشود. سپس آنها را با بادمجانهای سرخ شده به خوراك اضافه كرده و مخلوط كنید.


در این مرحله نباید خیلی خوراك را هم بزنید؛ زیرا سیب زمینیها له میشوند.واویشكا را در كاسه بریزید و همراه با نان تازه یا برنج سرو كنید. آمادهسازی پایه سیب زمینی: سیب زمینیها را پس از شستوشو در یک قابلمه آب سرد قرار دهید. سپس روغن را به آن اضافه كنید و پس از چند ثانیه گاز را خاموش كنید. سپس یك ورقه پنیر روی آن قرار دهید و این كار (یك لایه برگر و یك لایه پنیر) را تكرار كنید تا برگرها تمام شوند. سس لازانیا بسته به طرز تهیههای مختلف با گوشت قرمز، مرغ، تن ماهی و سبزیجات مختلف از جمله گوجهفرنگی، پیاز، فلفل سبز، فلفل دلمهای، سیر، ذرت، قارچ و غیره درست میشود؛ اما نسخه رایج این غذا در ایران معمولا با گوشت چرخ كرده درست میشود. نمک و فلفل سیاه را بسته به سلیقهتان به غذا اضافه کنید و آن را با برنج پختهشده سرو کنید. لازانیا پس از مزه دار شدن با ادویهجات مختلفی مانند پودر سیر، پونه كوهی و ریحان مزهدار شده، همراه با پنیز موتزارلای آبشده روی آن سرو میشود. حداقل ۱۰ دقیقه قبل از گریل کردن استیک این مواد را روی استیک بریزید و آن را مزهدار کنید.


بورك، یك غذای خیابانی مشهور و لذیذ است كه با یك نوع خمیر نان یا شیرینی بنام خمیر فیلو درست میشود و داخل آن را با مواد مختلفی از جمله گوشت چرخ كرده، پیاز، كره، تخممرغ، انواع سبزیجات و غیره پر میكنند. لوبیا پلو با رنگی طلایی یا زرد متمایل به قرمز، طعمی بینهایت لذیذ دارد و کمتر کسی پیدا میشود که این غذا را دوست نداشته باشد. نان قیطانی یکی از انواع نان های لذیذ و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف می توان آن را تهیه کرد، برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله طرز تهیه نان بافته در ادامه مطلب همراه باشید. نسخه گیاهی و لذیذ كاتی رول نیز با سبزیجات مختلف پر شده و با سسهای خوشطعم هندی سرو میشود. عطر بادمجان کیابی و سیر این غذا را بسیار لذیذ و دلچسب کرده است. بقچه بادمجان، یك پیش غذا و فینگرفود فوقالعاده راحت است كه به سرعت در خانه آماده میشود. لاهماجون، در واقع یك پیتزای نازك برشته است كه با طعم شیرین گوشت چرخ كرده بره و فلفلهای چیلی تند و آتشین، غذایی فوقالعاده آسان برای سرو در خانه به شمار میآید.لاهماجون از خمیر گرد و نازكی تشكیل میشود كه روی آن گوشت چرخ كرده و سبزیجات خردشده مانند پیاز، گوجه و جعفری میریزند و سپس آن را در فر میپزند.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

회원로그인